Beboerlokale

Foreningen råder over et beboerlokale, som er muligt at låne til private arrangementer. Lokalet indeholder et mindre køkken med køleskab og kaffemaskine. I køkkenet findes service til et større antal personer, men tjek selv, hvorvidt det er tilstrækkeligt til dit/jeres behov. Der er borde til ca. 24 personer og stole til 50. Derudover er der et mindre opholdsrum med sofaer og TV.

Hvis man ønsker at låne lokalet, skal man skrive til viceværten med cc: info@aagade.dk). Er lokalet ledigt, skal man overføre 1.000 kr. i depositum til foreningens konto (Danske Bank:  Reg. nr. 9444, kontonr. 0000613843). Depositummet vil blive tilbagebetalt ifm. førstkommende huslejeafregning efter datoen for lån af lokalet medmindre fejl eller skader konstateres. Udlevering af nøgle til lokalet aftales med viceværten, hvor låner også skriver under på følgende regelsæt:

  • Beboerlokalet kan lånes fra kl. 9-22 alle ugens dage.
  • Ved lån af lokalet skal der udvises hensyn til beboerne i ejendommen. Høj musik og anden støjende adfærd må ikke forekomme.
  • Låner skal overholder reglerne i foreningens husorden.

Lokalet skal rengøres senest kl. 9 dagen efter brug, og nøglen afleveres tilbage til foreningens vicevært den følgende hverdag. Viceværten vil tjekke beboerlokalets stand og rapportere tilbage til bestyrelsen. Der skal desuden sendes en mail til info@aagade.dk, når nøglen er afleveret tilbage. Låner hæfter for evt. skader og kan bliver opkrævet økonomisk kompensation herfor.

Vi gør opmærksomme på at toilettet ved beboerlokalet ikke fungerer.

Der er lukket for kommentarer.