MiniRum

MiniRum er et barselsfællesskab for gravide, barslende forældre og mødre/fædregrupper. Her er det muligt at møde hinanden, sparre og få en god snak over en kop kaffe, en bolle eller et stykke kage. I MiniRum kan du varme flasker til din baby, og du må også gerne tage madpakken med til dig selv. MiniRum er et hyggeligt, uformelt sted, hvor der er fri amning, hygge og babyer på gulvet.

Louise Rønn Olsen er personen bag MiniRum. Hun er mor og uddannet lærer, og har derfor stor erfarring med børn. Nu er hun gået selvstændig, for at skabe det sted, hun selv manglede som barslende: Et sted hvor man ikke føler, at amning og babygråd er til gene.

MiniRum byder på en række af muligheder. Her kan du leje en loppereol, hvorfra du kan sælge brugt baby- og børnetøj, udstyr og legetøj. I butikken sælges bl.a. uroer, børnekunst, babytøj, sutter, bideringe og andet babyudstyr. Der vil komme tilbud om babymassage, babyzoneterapi, fødselsforberedelse og andre små workshop. Indimellem vil der desuden være relevante foredrag og oplæg, som man kan tilmelde sig.

Der er hjerterum i MiniRum!

Åbningstider:
Man-fre fra 9.30-15.30 (der tages forbehold for eventuelle ændringer)
Workshops og foredrag vil også foregå i weekender.

Hjemmeside:
Se barselsfællesskabets instagram.

Adresse:
Borups Allé 31, st. tv.
2200 København N

Der er lukket for kommentarer.